www.fjeldsport.dk

                        Home    Turberetning     Diverse     Galleri     Profil    Links

Profil

Thomas Holgaard

Jeg gider egentlig ikke skrive så meget om mig selv, da hjemmesiden jo gerne skulle tale for sig selv, men det syntes jeg alligevel jeg skylder eventuelle besøgende som ikke kender mig. Jeg er årgang 78, så kan man jo selv regne på det! 

Til daglig er jeg pædagogstuderende i Holstebro, men jeg har lavet mange andre ting, f.eks. som man kan se på disse sider arbejdet som slædehundeguide på Island. Jeg har rejst meget og klatret en del i alperne, specielt Chamonix. Da jeg nu er studerende har jeg valgt at kaste alt min energi på havkajakken, som der jo er så gode forhold til i Danmark. Jeg er uddannet Klatrevæginstruktør (Dansk Klatreforbund), Kanoinstruktør (Kanosamrådet) og Havkajakinstruktør (Havkajaksamrådet) og bruger en del tid i kajakken på den bekostning, underviser bla. nede hos Lenze. 

Jeg bor i Holstebro sammen med min kæreste Louise og vores nyfødte pige Liv. Liv blev født i starten af juli 07, og det var uden tvivl den største dag i mit liv! Louise er heldigvis også glad for friluftslivet, derfor er der også mange af billederne her på sitet, som er taget af hende, ligesom hun også har skrevet nogle ting herinde. 

Er der nogen der har spørgsmål, kommentar eller andet, er man mere ind velkommen til at kontakte mig. Er man interesseret i billeder eller tekst, til enten kommerciel eller privat brug, skal man endelig også bare kontakte mig.

Hvem ved, måske vi ses derude!

Tlf. 22594270

Email thomas"A"fjeldsport.dk skift "A" ud med @

Bivuak i Aig. Rouge, Chamonix.

Louise med Thurø i baggrunden. Efteråret 2006

Liv to dage gammel. Allerede med længere hår ind sin far!

 

 

 

 

Copyright Thomas Holgaard Pedersen