www.fjeldsport.dk

                               Home     Turberetning      Diverse     Galleri      Profil    Links

 

Tåsinge Efterårsferie 06

 

Torsdag efter fyraften kørte vi, Louise og mig til Tåsinge for at slappe lidt af og hygge os. Vi havde lejet en hytte på Vindebyøre Camping, som har tilbud på hytterne i efterårsferien. Fredag eftermiddag, efter at havde været til loppemarked i Svendborg, kørte vi ud til Havkajakcenter Svendborg. Vi roede en kort hyggetur rundt om Hjortø, hvor vi også spiste madpakken. 

Lørdag roede vi ud fra campingpladsen. Vi roede over til Thurø-dæmningen i håbet om bare en lille smule strøm, men der var ingenting. 

Dæk udstyret med pumpe, GPS, slynge, kort og luffer

På vejen om til Valdemar slot mødte vi en hyggelig gruppe fra Troense som skulle på weekendtur...rart at møde nogle havkajakroer, dem møder man ikke for mange af i Limfjorden, hvilket er ærgeligt da det ellers er et dejligt rovand. 

Louise i fin stil

Louise ud for Thurø på vej tilbage

Jeg skulle for det øvrigt lige rulle lidt...bare for at opdage at lynlåsen i tørdragten var gået op, med det resultat at der kom dejlig koldt vand ind i dragten! Lynlåsen skal smøres, hvilket jeg ikke havde gjort. 

Lynlåsen er gået fra hinanden

Vi spiste madpakken på stranden ved Valdemar slot og roede så tilbage, overveje kort om vi skulle ro rundt om Thurø, som sidste år...men var ærlig talt for doven! På vejen tilbage til campingpladsen tog vi et par "teknik"billeder, hvilket altid er sjovt at se. Dagen efter var ferien over og vi kørte tilbage til Holstebro og til hverdagen.

Starten af rullet...hovedet under!

Pagajen ligges på plads

Føres ud, inden der trykkes på den

...og så ellers husk hovedet

Hanging draw. Jaja, jeg ved det...kroppen kunne godt være mere roteret!

Høj telemarksving

Lav telemarksving

Bow rudder

 

Copyright Thomas Holgaard Pedersen